Is dit niet verterend? Een zo jong kitten gevonden en daar de zorg voor mogen dragen dat het op de juiste plek terecht gaat komen? Niet alle ritten zijn natuurlijk zo. We maken ook veel heftige dingen mee. Zieke of ernstig gewonde dieren, soms ook overleden…verdrietige eigenaren…. Maar alle dieren die wij ophalen hebben één ding gemeen; ze zijn afhankelijk van onze zorg. Wil jij mede zorg dragen voor deze dieren? Lees dan onderstaande eens en kijk of jij herkend in dit profiel en dan nodigen we je uit om een mail te doen naar dierenambulance@kpnmail.nl voor een kennismakingsgesprek. Meer willen weten? Kom dan 19 november naar de Vrijwilligersmarkt in schouwburg het Amphion in Doetinchem. ( 13 tot 16 uur) We zijn daar aanwezig met een stand.

Vacature vrijwillig medewerker Dierenambulance

Wij zijn op zoek naar chauffeurs voor de dierenambulance die minimaal een dag of dagdeel per week zich in willen zetten voor de dieren in nood.
Dit ook in de weekenden en met feestdagen.

Wij vragen;
Woonachtig in Doetinchem of heel kort daarbij.
Een geldig rijbewijs en minimaal 20 jaar.
Nederlandse taal beheersing in woord en geschrift.
Een nuchtere instelling
Stressbestendig en flexibele instelling

Affiniteit met dieren en mensen, ook de mens achter het dier!
Kunnen werken in teamverband.

Globale werkzaamheden zijn;

-Vervoer en verzorging van gevonden dieren, van klein tot groot. Deze gevonden dieren wegbrengen naar dierenarts of opvangcentra.
-Als voorportaal van 9 gemeentes voor de gevonden zwerfdieren; deze herenigen met de eigenaar of anders brengen naar de samenwerkende asielen.
-Ophalen van overleden dieren langs de openbare weg of bij eigenaren thuis.
-Taxiritten met dieren naar dierenartsen of met overleden dieren naar huisdierbegraafplaatsen.
-Verder : zorg voor materieel en alle andere voorkomende werkzaamheden.

Meer nieuws

KEURMERK DIERVERVOER MET VLAG EN WIMPEL WEER VERLENGD

Goed en blij nieuws! Wederom zijn wij weer voor twee jaar goedgekeurd door Keurmerk Diervervoer, hét keurmerk voor Dierenambulances. De gehele organisatie werd doorgelicht en dat gebeurd niet even in een uurtje.... Supertrots mogen we vertellen dat we zelfs met vlag...

Lees meer