Nieuwe Dierenambulance!

Nieuwe dierenambulance.

Gisteren mochten wij bij de firma Winkelhorst in Winterswijk de sleutels in ontvangst nemen van onze hagelnieuwe, volledig uitgeruste dierenambulance.
Deze dierenambulance hebben wij kunnen aanschaffen mede dankzij vele gulle gevers. Dierenliefhebbers die ons zomaar wat overmaakten op onze rekening , onze vaste donateurs, diverse scholen, ( verkoop van koekjes, bloemstukken echt ongelofelijk creatief is de jeugd geweest!) Freubltje en Dribbel Teckel met de verkoop van hun boek en ook het Coöperatiefonds van de Rabobank heeft een schenking gedaan voor de inbouw. Met name de inbouw is een dingetje apart voor een dierenambulance. De firma Kreunen in Neede heeft echt maatwerk afgeleverd.
Signfixion Apeldoorn heeft gezorgd voor de uitmonstering en de reflectie op de wagen zodat we veilig kunnen werken langs de weg.

Wij zijn ongelofelijk dankbaar hiervoor.
Vanwege het Corona virus moesten en wilden wij de overdracht klein houden. Als het weer kan , en wij het gepast vinden, gaat de firma Winkelhorst voor onze vrijwilligers zorgen voor gebak bij de koffie.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

24 mei 2020