Vermist

Kater Hodor

Rode kater, vermist sinds 8 maart in buurtschap Ziek in Etten. Kater is 8 maanden oud en gecastreerd. Hij is gechipt

Lees meer

Britse korthaar cinnamon (kaneel kleur)

Sinds gisteren avond noet meer in huis gezien. Britse korthaar cinnamon (kaneel kleur) klein poesje van 14 jaar. Net verhuisd en waarschijnlijk de deur uit geglipt. Komt normaal gesproken nooit buiten.

Lees meer

Flip de hond

Onze hond is vermist in doetinchem in het Vondelpark oftewel waar bizons lopen daar dichtbij heb je hem gezien doe dan een Gmail naar: cj.halma@gmail.com

Lees meer

Hond borna

Doetinchem , voor het laatst gezien ter hoogte van de olde beth in wehl. Luistert goed naar haar naam maar zal schuchter reageren.

Lees meer

Truus onze hond

Teefje kruising tussen toller retriever en kooiker ongeveer 8 maanden oud lichtbruin van kleur met witte bef.

Lees meer

Bella (poes)

Onze Bella is al ruim 4 dagen niet meer thuis geweest. Heeft iemand haar toevallig gezien/gevonden in de omgeving de hoop (burgemeester de bruijnstraat) in Doetinchem? Graag bellen naar 0631659122.

Lees meer

Juul

Lapjespoes Juul. Sinds de middag van 6 december niet meer gezien. Omgeving Plataanlaan Winterswijk. Juul is 1,5 jaar, gesteriliseerd en niet gechipt.

Lees meer

Kater

Was een zwerfkat, hebben wij opgevangen maar omdat het niet met onze eigen katten kon en ivm andere omstandigheden hebben wij een nieuw huis voor hem gezocht. Dit ging in het begin goed totdat hij opeens weer bij ons voor de deur stond. Bij de tweede poging heeft hij...

Lees meer

Kater Sjaak

Sinds 8 november 2018 wordt onze kater Sjaak in Westendorp, Plattenstraat vermist. Hij is ongeveer 5 jaar oud en gecastreerd. Hij is cyper, grijs/ zwart gestreept. Hij heeft een wit snuitje, hals en buik. 4 witte voetjes en een donker plekje op de kin. Hij is gechipt.

Lees meer

Kater Pluis

Rode pluizige kater, omgeving amphion en bioscoop Doetinchem vermist. Hij is 14 jaar. Het topje van zijn staart is wit. Hij is niet gechipt.

Lees meer

Kaatje

Sinds twee weken is onze poes Kaatje niet thuis gekomen. Ze is een cyperse kat met vier witte voetjes waarvan het linker achterpootje een groter stuk wit heeft dan de andere drie. Ook heeft ze een witte buik. Ze is slank en wat schuw. Ze draagt geen halsband maar is...

Lees meer

Meld hier uw vermiste dier

Nadat wij uw vermissing hebben ontvangen, zullen wij hem z.s.m. plaatsen.

Vermiste dieren

6+6=